Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

miercuri, 6 februarie 2019

The Illusionist (2006) - Iluzionistul film online subtitrat ro

The Illusionist (2006) - Iluzionistul film online subtitrat ro



Edward NortonEdward NortonEisenheimJessica BielJessica BielPrintesa SophieAaron Taylor-JohnsonAaron Taylor-JohnsonEisenheim, tanarul
Rufus SewellRufus SewellPrintul LeopoldPaul GiamattiPaul GiamattiInspectorul sef UhlEleanor TomlinsonEleanor TomlinsonSophie, tanara
Eddie MarsanEddie MarsanJosef FischerRyan JamesRyan JamesAudience MemberKarl JohnsonKarl JohnsonDoctor / Batranul



In atmosfera inceputului de secol al XX-lea, in inima Vienei, un magician misterios, Eisenheim aduna tot mai multa lume la reprezentatiile sale. Spectacolele, la limita dintre manipulare si stiinta, atrag atentia Printului mostenitor Leopold (Rufus Sewell), care vede in popularitatea crescanda a lui Eisenheim o amenintare la adresa puterii lui.
Exista insa o miza si mai mare in confruntarea, tacuta deocamdata; intre cei doi. Logodnica printului, Sophie von Teschen (Jessica Biel), este indragostita inca din adolescenta de magician. Ca sa scape de rivalul sau, Leopold ii ordona inspectorului Uhl (Paul Giamatti) sa sa gaseasca dovada faptului ca acesta este un impostor. Intre cei doi puternici ai Vienei, fiecare in maniera lui, incepe o lupta stransa, care ne aduce aminte de alt cuplu concurential al marilor ecrane, acela din “Prestigiul”.
Filmul are la baza scurta naratiune "Eisenheim, iluzionistul" de Steven Millhauser, castigator al premiului Pulitzer. Premiul Oscar pentru cea mai buna imagine 2007.

Link>>>

https://vk.com/video?q=The%20Illusionist%202006&z=video145143830_160835836



Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme bune online gratis.