Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

joi, 30 mai 2013

A Beautiful Mind (2001), O minte sclipitoare – film online subtitrat ro

A Beautiful Mind (2001), O minte sclipitoare – film online subtitrat ro

4 premii şi 4 nominalizări Oscar, 4 premii şi 2 nominalizări Globul de Aur

Este drama intensa a unui geniu adevarat, un matematician in viata, pe numele sau John Forbes Nash, Jr. Chipesul si excentricul Nash face o descoperire in tinerete si este pe punctul afirmarii internationale. Dar ascensiunea sa rapida in stratosfera intelectualitatii isi schimba dramatic cursul cand geniul sau nativ este sufocat de schizofrenie. Infruntand niste incercari care pe altii i-ar fi pus la pamant, Nash revine la viata si in activitate datorita si cu ajutorul sotiei sale Alicia. Dupa ce decade, in lupta cu boala, el iese triumfator si primeste premiul Nobel in 1994. O legenda vie, Nash continua sa-si desfasoare munca si astazi. Mai multe despre viata si bografia lui john Nash puteti citi aici !





luni, 27 mai 2013

Enough (2002), Destul ! – film online gratis subtitrat ro

EXISTĂ O LIMITĂ A RĂBDĂRII

"Dragostea este un lucru înfricoşător."

În filmul Enough (2002) Destul ! - un thriller obsedant, de mare clasă, regizat de Michael Apted, care o are în rolul principal pe JENNIFER LOPEZ - o femeie obişnuitã, terorizată de soţul ei posesiv, care este nevoită să intre în luptă contra lui. Într-un război psihologic al nervilor şi al curajului, ea se transformă într-o neaşteptată eroină: o mamă devenită războinic, dorind să meargă până la capăt pentru siguranţa fetiţei sale.

Lopez o interpretează pe Slim, o femeie muncitoare care crede că a întâlnit bărbatul perfect în Mitch (BILLY CAMPBELL), un om de afaceri bogat şi atrăgător. Ei încep o viaţă idilică împreună în suburbii, însă după naşterea fiicei lor Grace, Slim descoperă că Mitch mai are o faţă - un alter ego întunecat şi sufocant care transformă încrederea, dragostea şi liniştea conjugală în teroare şi ameninţare. Temându-se pentru fiica ei, Slim încearcă să scape mariajului, însă Mitch o urmăreşte tot timpul. Ea îşi schimbă numele, înfăţişarea, identitatea şi se ascunde, numai pentru a fi urmărită din nou. Nimeni nu o poate ajuta, nici prietenii ei şi nici poliţia însăşi. Însă lui Slim i-a ajuns atâta frică şi alergătură.

Filmul se vrea si o alinare, incurajand femeile terorizate de barbati.