Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

marți, 23 iulie 2013

Love Me Tender, Iubește-mă tandru (1956), film online subtitrat ro

Love Me Tender, Iubește-mă tandru (1956), film online subtitrat ro

E greu de făcut o descriere fără pomenirea numelui lui Elvis Presley, ce sper să îmi fie iertată. Este primul film al acestuia şi totodată singurul în care numele lui nu ţine capul de afiş. Dar un film care a rămas nemuritor datorită lui Elvis, deşi este unul lucrat şi cu o bună distribuţie. Muzica filmului e memorabilă.

Trei fraţi luptă în armata Confederaţiei în timpul Războiului de Secesiune. Mezinul, Clint, rămâne acasă alături de mama şi de logodnica fratelui mai mare. Pe front, împreună cu alţi camarazi, cei 3 fraţi reuşesc să captureze nordiştilor o mare sumă de bani, taman în ajunul semnării armistiţiului. Pe de altă parte, contextul istoric şi circulaţia proastă a informaţiei îi aduc, odată cu întoarcerea acasă, în faţa unor situaţii greu digerabile ce îi implica pe toţi membrii familiei şi cărora trebuie să le facă faţă.