Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

vineri, 23 august 2013

Mackenna’s Gold 1969, Aurul lui Mackenna, online subtitrat ro,

Mackenna’s Gold 1969, Aurul lui Mackenna, 
online subtitrat ro,
Regia J. Lee Thompson
Cu Gregory Peck, Omar Sharif, Telly Savalas, Edward G. Robinson,
Gen film Western clasic

Un western uimitor , asa cum nu am mai vazut de foarte mult timp , atat de captivant , incat imi parea extrem de rau cand s-a terminat . Trecand peste datele tehnice , care sunt extrem de bune pentru vremea cand a fost realizat , filmul are o poveste covarsitoare , prezentand lacomia umana in una din fazele ei , care aduna si destrama la fel de usor atat de multi oameni .
Apoi , distributia remarcabila , unde se gasesc o multime de actori de legenda al westernului , incat nu are cum sa nu fii acolo , in mijlocul povestii !
Unul din filmele de gen care nu merita ratate sub nicio forma !







 


duminică, 18 august 2013

Justitiarul 5, Charles Bronson, Death Wish 5 1994, The Face of Death, Chipul mortii, online subtitrat

Justitiarul 5, Charles Bronson, Death Wish 5 1994, The Face of Death, Chipul mortii, online subtitrat,

Death Wish 5: The Face of Death (Chipul Mortii) este al 5-lea si ultimul film din seria de filme in care Charles Bronson interpreteaza rolul lui Paul Kersey, un rol extrem de controversat, ale cărui execuții au fost aplaudate și aclamate de audiențele sătule de crimă. După ce în anul 1984 un pasager al metroului din New York, Bernhard Goetz, inspirat de filmele din seria Death Wish, a împușcat mortal trei tineri care au încercat să-l jefuiască, Bronson a recomandat publicului să nu imite personajul din film.

Charles Bronson joaca rolul lui Paul Kersey, un aparator al dreptatii, care se intoarce in Manhattan pentru a o proteja pe iubita sa, Olivia Regent, interpretata de Lesley-Anne Down. Aceasta are o casa de moda. Atat afacerea, cat si viata ei sunt in pericol din cauza fostului sot care este gangster.







Death Wish 4: The Crackdown 1987, Justitiarul 4, Charles Bronson, online subtitrat,

Death Wish 4: The Crackdown 1987, Justitiarul 4, Charles Bronson, online subtitrat,

Străzile sunt pline de moarte şi distrugere. Nemiloşii traficanţi de droguri îi atacă pe cei singuri, săraci şi neajutaroţi. Los Angeles-ul e un oraş disperat după eliberare... până acum, căci intră în acţiune Paul Kersey.


Două bande de traficanţi de droguri se luptă între ei pentru centrul oraşului. Dar domnia lor brutală e pe cale să se apropie de sfârşit. Un om intră în acţiune în momentul în care cea mai bună prietenă a fiicei lui moare de supradoază şi acesta e arhitectul Paul Kersey. E înarmat, periculos... şi foarte furios!









Justitiarul 3, Death Wish 3 (1985), Charles Bronson, online subtitrat

Paul Kersey (Charles Bronson) nu caută violenţa. Dar cumva violenţa îl găseşte pe el, iar când o face... el nu dă înapoi.

Kersey a lăsat în urmă zilele în care se lupta. Dar când se întoarce în New York să viziteze un prieten vechi, îl găseşte bătut şi abia răsfluând, într-o baltă de sânge.

Acum, răzbunătorul tăcut porneste un război împotriva golanilor şi huliganilor.

Numai că de data acasta a adus cu el un arsenal de arme, cuţite - chiar şi o bazooka - să-l ajute!



Chiar daca apare o mica fereastra cu 
"404 Not Found" continuati vizionarea!

vineri, 16 august 2013

Justitiarul II, Death Wish II (1982), Charles Bronson, online subtitrat

Justitiarul II, Death Wish II (1982), Charles Bronson, online subtitrat

Paul Kersey (Charles Bronson) ia din nou legea în propriile mâini pentru a răzbuna moartea fiicei sale, după ce cinci indivizi intră prin efracţie în apartamentul său, ucigând-o.

Pentru a regla conturile, Justiţiarul 2 este o adevărată pledoarie impotriva crimelor violente in marile orase americane.

Justitiarul, Death Wish (1974), Charles Bronson,

Death Wish (1974) - Justitiarul, actiune, drama

Dorinta de a ucide

Death Wish (Dorinta de a ucide) este primul dintr-o serie de cinci filme in care Charles Bronson interpreteaza rolul lui Paul Kersey, un rol extrem de controversat, ale cărui executii au fost aplaudate si aclamate de persoanele sătule de crime.
După ce în anul 1984 un pasager al metroului din New York, Bernhard Goetz, inspirat de filmele din seria Death Wish, a împuscat mortal trei tineri care au încercat să-l jefuiască, Bronson a recomandat publicului să nu imite personajul din film.

Paul Kersey este un arhitect liberal care traieste la New York. Intr-o zi, o banda de talhari drogati intra cu forta in casa, in lipsa lui, omorand-o pe Joanna, sotia sa si violandu-i cu cruzime fiica, care intra in coma.
Politia se dovedeste incapabila de a-i prinde pe vinovati, iar Kersey se inarmeaza si incepe sa strabata strazile ucigand raufacatorii pe care ii intalneste. La inceput, aceasta cruciada a dreptatii il ingretoseaza pe Kersey, dar cu timpul incepe sa-i placa. Kersey devine la randul sau un om vanat cand detectivul Frank Ochoa incearca sa-l gaseasca pe omul care face treaba politiei... putin prea bine.