Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

joi, 11 iunie 2015

Ben-Hur (1959), film online, subtitrat ro

Ben-Hur (1959), film online, subtitrat ro

11 premii şi o nominalizare Oscar, 3 premii şi o nominalizare Globul de Aur, un premiu BAFTA.


Una din productiile de referinta ale Hollywood-ului, Ben Hur este povestea unui nobil evreu, si a destinului acestuia punctat decisiv de doua intilniri cu Iisus.
Cum spune si subtitlul filmului (A tale about Christ, O poveste despre Hristos), imaginea centrala o reprezinta chiar Mantuitorul.
Pe parcursul a mai bine de 3 ore, filmul ne poarta prin Iudeea sau prin Roma, construind o poveste credibila despre stralucirea, agonia si in final mantuirea unui om cu o soarta exceptionala

La începutul secolului I, prinţul evreu Ben Hur trăieşte la Ierusalim. Vechiul său prieten Messala soseşte aici ca ofiţer al legiunilor romane. La început, ambii sunt bucuroşi de reîntâlnire, dar treptat diferenţele de opinii politice îi separa. Messala, profitând că, la festivitatea de sosire, are loc un incident nedorit, chiar în faţa casei în care locuia Ben Hur, îşi trimite prietenul la galere, iar pe mama şi sora acestuia la închisoare. Ben Hur jură să se întoarcă şi să se răzbune. În istoria filmului, a rămas celebra ameţitoarea cursă a carelor.
Nota IMDB :8,1

Charlton HestonCharlton HestonJudah Ben-HurJack HawkinsJack HawkinsQuintus ArriusGiuliano GemmaGiuliano GemmaRoman in the Baths
Stephen BoydStephen BoydMessalaHugh GriffithHugh GriffithSheik IlderimHaya HarareetHaya HarareetEsther
Sam JaffeSam JaffeSimonidesLando BuzzancaLando BuzzancaJewish Slave in the DesertFerdy MayneFerdy MayneCaptain of Rescue Ship
 Vezi toata distributia


Partea 1


Partea 2