Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

marți, 27 octombrie 2015

The Silence of the Lambs (1991), Tacerea Mieilor, film online,subtitrat ro

The Silence of the Lambs (1991), Tacerea Mieilor, film online,subtitrat ro

5 premii şi 2 nominalizări Oscar, 4 nominalizări şi un premiu Globul de Aur, 5 nominalizări BAFTA, un premiu şi o nominalizare Berlin.

Regia
Jonathan Demme
Cu
Jodie Foster, Anthony Hopkins
Gen film
Crimă,Thriller

O tânără agentă practicantă FBI, Clarice Starling este însărcinată cu investigarea unui caz criminalistic deosebit de dificil, „Buffalo Bill“ un ucigaș viclean care produce o serie de crime, ultima ostatică a lui fiind fiica unui senator american. Victimele criminalului căutat sunt femei, de pe care el, din motive necunoscute, desprinde bucăți de piele. Deoarece în investigațiile ei, agenta nu face nici un progres, va recurge la o tactică neobișnuită. La rezolvarea cazului va căuta să folosească cunoștințele lui Hannibal Lecter, un criminal periculos care își devora victimele. Criminalul psihopat Hanibal, care este de profesie psihiatru, poate să se transpună în situația ucigașului urmărit și să prevadă acțiunile lui în viitor. Soarta face ca el să fie singurul care are indicii relevante referitoare la psihopatul aflat în libertate, supranumit Buffalo Bill pentru că obişnuieşte să-şi jupoaie victimele. Un târg pe muchie de cuţit se impune între fragila Jodie Foster, înterpretând o tânără şi ambiţioasa agentă FBI şi monstrul obsedat, deşi amândoi ştiu că nu pot avea încredere unul în celălalt.
IMDB : 8,6