Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

luni, 25 aprilie 2016

Faites sauter la banque, Sa jefuim banca 1964, film online, subtitrat ro



Urmând recomandările directorului băncii, Victor Garnier îşi pierde toate economiile. Dar îi vine o idee genială: să jefuiască banca pentru a-şi recupera bunurile, săpând un tunel din pivniţa lui până la seif, cu ajutorul întregii familii. Imediat ce încep să sape, problemele încep să apară: cum să sape, unde să depoziteze pământul şi cum să-şi rezolve problemele personale…

IMDB : 6,7









Léon (1994), Leon, film online, subtitrat ro

Léon (1994), Leon, film online, subtitrat ro




Realizatorul filmelor de mare impact Marele albastru și Nikita, Luc Besson, vine acum să dea o replică franțuzească producțiilor americane despre ucigași în serie și nu ezită să plaseze acțiunea chiar la New York. Inspirat de Victor, curățătorul din Nikita, s-a născut personajul Leon – un killer înnăscut, invizibil, invincibil, analfabet, fără cont în bancă, își îngrijeşte planta și bea lapte. Leon este indestructibil, dar numai până când o fetiță de 12 ani, frumoasă și inocentă, dă buzna în universul său și, mai grav, mortal chiar, în sufletul său. Duritatea lui Leon începe să se topească în fața candorii Mathildei, pentru care nu ezită să se sacrifice…
IMDB : 8,6









duminică, 24 aprilie 2016

Sweet Bird of Youth, Dulcea pasăre a tinereții (1962), film online, sutitrat ro

Sweet Bird of Youth, Dulcea pasăre a tinereții (1962), film online, sutitrat ro




Un premiu şi 2 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.

Chipeşul Chance Wayne nu a devenit niciodată un star de Hollywood, aşa cum a visat, dar a fost întotdeauna un star pentru doamne. Acum, întors în liniştitul sau orăşel natal de pe Coasta Golfului, este implicat în două relaţii sentimentale; cu o fostă regină a filmului, dependenta de droguri şi alcool, şi cu fata pe care a lăsat-o în urmă, în multe necazuri. Ecranizarea piesei de succes este semnată de Tenesee Williams, piesa care a fost un hit pe Broadway: Sex. Bani. Ipocrizie.

„Dulcea pasare a tineretii este in fapt tipul de film american lucid si curajos, care trebuie recunoscut pentru indrazneala si obiectivitatea cu care ataca fascismul latent al societatii americane. Adaptare mai mult libera a piesei lui Tennessee Williams, acest film este de o sanatate si un idealism rare in cinematograful de peste ocean. Exista intotdeauna in filmele lui Brooks un personaj idealist care se lupta cu sicanele si compromisurile unui univers corupt si ostil; chiar daca este silit sa plece sau isi pierde uneori speranta, el nu se considera niciodata invins.” - Yves Boisset - 1963 (Cinema ’63)

IMDB : 7,5