Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

miercuri, 15 iunie 2016

His Girl Friday, Mâna lui dreaptă (1940), film online, subtitrat ro

His Girl Friday, Mâna lui dreaptă (1940), film online, subtitrat ro

Hildy Johnson (Rosalind Russell), divorțată de Walter Burns (Cary Grant) – editor al unui important ziar din Chicago, îi face o vizită la birou pentru a-l anunța că este logodită și că se va mărita curând, adică ziua următoare, cu cel ales. Walter Burns nu vrea acest lucru în primul rând pentru că încă o iubește și, cel mai important, Hildy este unul dintre cei mai buni reporteri ai săi! Așa că îl somează pe unul dintre oamenii săi, Bruce Baldwin, să facă orice pentru a-l ajuta să-i schimbe decizia Hildei…

IMDB : 8,0



SERVER 1



SERVER 2



marți, 14 iunie 2016

Chisum (1970), film online, subtitrat ro

Chisum (1970), film online, subtitrat ro


John Chisum (John Wayne) este un prosper crescãtor de vite şi unul din fondatorii oraşului Lincoln. Traiul tihnit al veciniilor sãi şi viaţa sa liniştită, vor fi tulburate de venirea în oraş a afaceristului Lawrence Murphy (Forrest Tucker). Acesta nu se dã în lãturi sã foloseascã metode mai puţin ortodoxe, pentru a pune mâna pe magazinele şi proprietăţile din Lincoln şi preluarea controlului asupra activităţii bãncii. Chisum şi prietenul său, Henry Tunstall (Patric Knowles), încearcã sã foloseascã puterea legii, dar din pãcate şi aceasta a intrat în proprietatea lui Murphy. Confruntarea între cele douã grupuri este iminentã şi Billy Booney (Geoffrey Deuel), omul lui Tunstall, abia aşteaptă sã se implice.


SERVER 1


SERVER 2



joi, 9 iunie 2016

The Big Sleep, Somnul de veci (1946), film online, subtitrat ro

The Big Sleep, Somnul de veci (1946), film online, subtitrat ro

Regia
Howard Hawks
Cu
Lauren Bacall, Humphrey Bogart
Gen film
Film noir
Mister

Durata
114 minute

Detectivul particular Philip Marlowe (Humphrey Bogart) este angajat de generalul Sternwood (Charles Waldron), care se află pe patul de moarte, să rezolve mai multe probleme care îl deranjează şi care îi dau familia peste cap, dar mai ales să aibă grijă de fiica sa cea mică, Carmen (Martha Vickers). 
Marlowe constată, după ce investighează, că fiecare problemă are în centru dispariţia angajatului preferat al generalului, care a fugit în lume cu soţia unui mafiot. Între timp, Marlowe realizează că de fapt fiecare problemă este o acoperire pentru o alta, aşa că se confruntă cu crime, şantaj, dar şi cu… dragostea.

IMDB : 8,0



SERVER 1


SERVER 2




marți, 7 iunie 2016

The Ten Commandments (1956), Cele Zece Porunci, film online, subtitrat ro

The Ten Commandments (1956), Cele Zece Porunci, film online, subtitrat ro

Un premiu şi 6 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur.

Regia Cecil B. de Mille

In rolurile principale:  Charlton Heston, Yul Brynner, Anne Baxter.

Povestea biblică a Exodului, în care Moise, un prinț egiptean de origine ebraică, devine conducătorul sclavilor evrei prin deșert.


Incercand sa impiedice implinirea unei profetii nefaste, faraonul ordona uciderea tuturor pruncilor iudei. Doar cel abandonat pe Nil scapa cu viata, gasit de sora faraonului. Invidiat, dupa ani, de mostenitorul tronului, Moise e alungat in desert, unde are revelatii divine care-l conduc la dezrobirea poporului iudeu.





duminică, 5 iunie 2016

Matrimonio all’italiana, Căsătorie în stil italian (1964), film online, subtitrat ro

Matrimonio all’italiana, Căsătorie în stil italian (1964), film online, subtitrat ro

2 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur.

Un om de afaceri de succes pe nume Domenico Soriano (Marcello Mastroianni) este fascinat de o frumoasă prostituată din Napoli în vârstă de 17 ani, pe care o întâlneşte într-un bordel în timpul celui de-al doilea Război Mondial. După doi ani Domenico o revede întâmplător pe Filumena Marturano (Sophia Loren) şi începe o toridă poveste de dragoste cu ea, idilă ce durează 22 de ani fără a se concretiza într-un mariaj. Atunci când amanta află că Domenico Soriano intenţionează să se căsătorească cu o tânără casieriţă de la magazinul lui, se preface a fi grav bolnavă şi îl determină pe bărbat să o ceară de soţie din compasiune. Aflând cu stupoare că a fost păcălit, afaceristul anulează căsătoria cu Filumena, dar descoperă că amanta lui este mama a trei băieţi adolescenţi pe care i-a crescut în secret cu ajutorul unor dădace şi i se comunică faptul că unul dintre aceşti copii este fiul lui. Folosindu-se de tot felul de şiretlicuri pentru a dezvălui identitatea fiului său, Domenico Soriano înţelege în cele din urmă că Filumena Marturano i-a fost fidelă şi că toţi cei trei băieţi sunt ai lui, moment în care decide să se însoare cu femeia iubită pentru tot restul vieţii.
IMDB : 7,5

SERVER 1

SERVER 2