Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

joi, 25 august 2016

The Ring 1996, Inelul, film online, subtitrat ro

The Ring 1996, Inelul, film online, subtitrat ro, film de nota 10

Statele Unite ale Americii, 1996, film romantic, 180 minute 

regizor: Armand Mastroianni
scriitor: Danielle Steel
scenarist: Nancy Sackett, Carmen Culver
compozitor: Michel Legrand

Distribuţia: 
Nastassja Kinski (Ariana von Gotthard)
Michael York (Walmar von Gotthard)
Rupert Penry-Jones (Gerhard von Gotthard)
Tim DeKay (Max Thomas)
Julie Cox (Giselle)
Jon Tenney (Paul Liebman)
Alessandro Nivola (Noel)
Leslie Caron (Madame de Saint Marne)
Paula Hamilton (Kassandra)


Filmul Inelul, realizat dupa un roman al cunoscutei scriitoare Danielle Steel, reda povestea tragica a unei familii despartite in urma ororilor naziste. In spatele terorii si umilintelor prin care trec in incercarea disperata de a se regasi, singura legatura de suflet intre membrii ei este inelul daruit Arianei von Gotthard (Nastasia Kinski) de tatal ei (Michael York).O poveste despre ragsire , sacrificiu si nu in ultimul rand despre dragoste.

In timpul Celui de-Al Doilea Razboi Mondial, o tanara femeie germana, Ariana von Gotthard, este despartita de familia ei si trimisa la inchisoare de trupele naziste. Dupa ce este eliberata, ea se indragosteste de un ofiter german, cu care mai apoi se si casatoreste. Dar Berlinul cade in mana rusilor, iar sotul ei este ucis in confruntarile armate care au loc la finalul razboiului. Dupa aceste evenimente, Ariana, insarcinata, fuge in America, tot drumul ea pastrandu-si speranta ca isi va regasi familia, legatura cu acestia fiind inelul mamei ei daruit de catre tatal sau inainte de a fi despartiti.





luni, 22 august 2016

In ginocchio da te, În genunchi mă întorc la tine (1964), film online, subtitrat ro

In ginocchio da te, În genunchi mă întorc la tine (1964), film online, subtitrat ro

Comedie romantică, plină de muzică adorată de iubitorii de film a acelor anii ( 1965 -1967) este o poveste simplă, ţesută în jurul melodiilor faimosului, pe atunci Gianni Morandi. 
Gianni este un tânăr cântăreţ, aflat la prima sa experienţă de solist pe o scenă, care chemat în serviciul militar la Neapole, unde se îndrăgostește de fiica comandantului sau Todisco (Nino Taranto), un om cu principii militare, greu de înfruntat. 
Idila dintre Gianni și Carla (Laura Efrikian) este reciprocă, dar familia vrea pentru Carla un pretendent serios şi bogat care să fie demn de “preţioasa” lor fiică, o tânără frumoasă, sensibilă şi pură. Aceştia îi găsesc un pretendent, Gianni suferă şi îşi îneacă amarul într-o aventură neînsemnată, dar odată cu obţinerea premiului la o gală de muzică radiofonică, organizată de radiodifuziune pentru tinerii solişti de muzică uşoară, îşi dă seama ce este mai important pentru el în viaţă.





The Muppet Movie, Muppets la Hollywood (1979), film online, subtitrat ro

The Muppet Movie, Muppets la Hollywood (1979), film online, subtitrat ro

2 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur

Când un film de călătorie nu este de fapt un film de călătorie? Atunci când călătorii sunt niște marionete – mai exact Muppets, creații ale lui Jim Henson, al cărui simț al absurdului a revoluționat emisiunile pentru copii. Deși transpunerea „vedetelor” Muppets – Kermit Broscoiul, Fozzy Ursul, Câinele Ralph și Miss Piggy – în lumea reală (în contrast cu scena din „The Muppets Show”) le răpește o parte din farmec, The Muppet Movie păstrează o bună doză de magie. Și, desigur, și destulă stupizenie, pentru că Muppets nu sunt întotdeauna de acord cu legile logicii, ca să nu mai vorbim de legile fizicii. Kermit este un broscoi de țară plecat să se afirme la Hollywood. Pe drum, el își culege un echipaj pestriț, depășește câteva obstacole și scapă din ghearele unui ticălos care vrea să-l facă mascota lanțului său de restaurante Picioruș de broască. Dar povestea este cu totul palidă în comparație cu cântecele și cu aparițiile numeroaselor celibrități (unele dintre ele păpuși Muppets), care culminează într-o întâlnire cu Orson Welles. Muzica este minunată, vocile (între care ale lui Henson și Frank Oz) expresive, iar întreg filmul – un prilej excelent de distracție. (Joshua Klein, scriitor și semnatar al unei rubrici despre DVD, preluat din 1001 de filme de văzut într-o viață)






The Deadly Affair, Afacere Mortală (1966), film online, subtitrat ro

The Deadly Affair,  Afacere Mortală (1966), film online, subtitrat ro 

Cu James Mason, Simone Signoret, Maximilian Schell
3 nominalizări BAFTA.

Charles Dobbs (James Mason), un agent secret britanic investighează sinuciderea aparentă a oficialului Ministerului de Afaceri Externe, Samuel Fennan (Robert Flemyng). Dobbs bănuiește că soția lui Fennan, Elsa (Simone Signoret), un supraviețuitor al unui lagăr de exterminare naziste din Germania, ar putea avea unele indicii, dar alți oficiali doresc să renunțe la caz, în ciuda faptului că Dobbs bănuiește că adevărul este altul. Așa că Dobbs demisionează și împreună cu un inspector ieșit la pensie, Mendel (Harry Andrews), fac front comun în anchetarea cazului, pe cont propriu. Dobbs nu este deloc sigur ca există o serie de anomalii, care pur și simplu nu pot fi explicate și astfel ancheta lor deconspiră un grup de spioni și mai apoi, mult mai multe elemente la care nici nu visaseră vreodată…




miercuri, 10 august 2016

Le clan des Siciliens, Clanul sicilienilor (1969), film online, subtitrat ro,

Le clan des Siciliens, Clanul sicilienilor (1969), film online, subtitrat ro,


Regia Henri Verneuil
Cu Jean Gabin, Alain Delon, Lino Ventura
Gen film Crimă Dramă
Durata 120 minute

Capturat de polițiștii francezi, Roger Sartet (Alain Delon), un gangster cu multiple legături în lumea interlopă, e ajutat să evadeze de către mafia siciliană condusă de Vitorio Manalese (Jean Gabin).
Motivul: Roger trebuie să îi ajute la furtul unor bijuterii expuse la Roma. Dar lucrurile se complică și Roger se trezește prins între comploturile mafiote și neiertătoarea justiție...







luni, 1 august 2016

Kelly’s Heroes, Eroii lui Kelly (1970), film online, subtitrat ro

Kelly’s Heroes, Eroii lui Kelly (1970), film online, subtitrat ro

Cu: Clint Eastwood, Telly Savalas, Don Rickles, Donald Sutherland

Un colonel german este capturat de americani, dar înainte sã înceapã interogatoriul sãu, artileria dezlănţuie o canonadã în zonã. Cu toate astea, locotenentul Kelly (Clint Eastwood) – degradat din vina altora, aranjeazã sã ajungã la prizonier, îl îmbatã bine şi aflã cã misiunea neamţului era sã transporte lingouri de aur în valoare de 16 milioane de dolari, la o bazã din Franţa. Kelly se hotărăşte pe loc sã obţină aurul, aşa cã, împreună cu plutonul condus de Big Joe (Telly Savalas), cu ajutorul “pungaşului” Crapgame (Don Rickles), a anacronicului Oddball (Donald Sutherland), cu trei tancuri şi o dozã masivã de impertinențã dusã spre nebunie, pleacã sã “gãseascã” aurul. Pentru ei, normal…
IMDB : 7,7