Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

vineri, 9 decembrie 2016

Trial: Cei sapte magnifici 2016, & 1960, & Cei sapte samurai 1954, 3 filme magnifice, online, subtitrate ro,

Trial: Cei sapte magnifici 2016, & 1960, & Cei sapte samurai 1954, 

3 filme magnifice, online, subtitrate ro,


1. The Magnificent Seven, Cei Şapte Magnifici (2016), online, subtitrat ro

Localitatea Rose Creek din Mexic se află sub controlul dur al industriașului Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard), iar oamenii sunt disperați și vor să se elibereze de sub tirania lui. 
Sub conducerea Emmei Cullen (Haley Bennett), ei caută protecție din partea unui grup de șapte pistolari, cunoscuți vânători de recompense și asasini plătiți: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Faraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) și Red Harvest (Martin Sensmeier). 
Pe măsură ce se pregătesc de confruntarea cu bandiții industriașului, cei șapte se trezesc că luptă pentru ceva mai mult decât pentru bani.

Pelicula este un remake al celebrului Cei Şapte Magnifici, filmul lui John Sturges din 1960, la rândul său un remake al filmului Cei şapte samurai al lui Akira Kurosawa.
IMDB : 7,1




2. The Magnificent Seven (1960), Cei sapte magnifici, online, subtitrat ro  

In rolurile principale: Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson.
Regia:John Sturges.
Scenariul: William Roberts


Gen: Actiune/Aventura/Western

Locuitorii unui mic sat de tarani mexicani sunt terorizati de Calvera si banditi lui: jafuri, violuri şi crime. Taranii se organizeaza si cauta pistolari dincolo de granita, in SUA.
Au fost șapte, dar au luptat cât șapte sute! Un sat mexican cu oameni simpli, pașnici, care sunt în fiecare an jefuiți de un grup de bandiți conduși de Calvera. Dorind să scape de jefuitori, ei sunt ajutați de Chris Adams și de prietenii lui pistolari. Cei șapte interpreți ai magnificilor vor deveni în timp unii dintre cei mai cunoscuți actori ai Hollywoodului, iar filmul, unul dintre cele mai populare westernuri, intrând în categoria westernului clasic.



3. Seven samurai (1954), Cei sapte samurai, online, subtitrat ro


Regia
Akira Kurosawa
Cu
Takashi Shimura, Toshiro Mifune

Un mic satuc de agricultori din Japonia este atacat in mod constant de catre banditi. Intr-o zi, dupa ce au aflat ca dupa recolta vor fi atacati, ei merg la un batran intelept si il intreaba ce pot face. Acesta le spune ca nu isi pot permite sa isi faca o armata proprie deoarece nu sunt suficient de pregatiti si nu isi pot permite bani pentru arme, asa ca ar fi mai bine sa caute niste samurai care sa ii apere. Ei gasesc un samurai bun la suflet, care accepta sa recruteze pentru ei alti luptatori. Acesta alege cinci samurai adevarati si unul mai ciudat si cei sapte se intorc sa pazeasca satul, luptandu-se cu banditii.






Facand o comparatie, care film v-a impresionat mai mult?