Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

marți, 28 martie 2017

Hyena Road 2015, Drumul Hienei, online, subtitrat ro,HD,

Hyena Road 2015, Drumul Hienei, online, subtitrat ro,HD, 


Regia
Paul Gross
Cu
Paul Gross, Rossif Sutherland
Gen film
Dramă
Război

Forţele coaliţiei conduse de NATO şi America sunt încă implicate într-o bătălie continuă de-a eradica forţele Talibane de la periferia Afghanistanului. Staţionat împreună cu trupele canadiene în Kandahar, Ryan Sanders (Rossif Sutherland) conduce o echipă de lunetişti care au ca scop principal acela de-a proteja echipele de construcţie ce lucrează la o autostradă prin interiorul ţării, autostrada cunoscută ca fiind „Drumul Hienei” din cauza amplasamentului său şi importanţei sale. Refugiindu-se într-un sat în timpul unei ambuscade din partea talibanilor, Ryan şi ai lui sunt ajutaţi de către un bătrân local.

Datorită ajutorului din partea acestui bătrân, forţele de gherilă talibane se retrag. Revenit în baza de la Kandahar, Sanders povesteşte întreaga întâmplare ofiţerului sau de comandă pe nume Jennifer Bowman (Christine Horne), care se întâmplă să fie şi iubita lui. Relaţia lor amoroasă a început cu câteva luni înainte de-a pleca pe front, însă ea a ajuns într-un punct critic şi Bowman ia în considerare o despărţire înainte că superiorii lor să afle despre ei.

Pete Mitchell (Paul Gross) de asemenea îl abordează pe Sanders şi îi cere informaţii despre întâmplare, el fiind convins de faptul că legendarul luptător pentru libertate cunoscut sub supranumele de „Fantoma” s-a întors şi el este cel care i-a ajutat să scape de talibani. Mitchell îl pune pe Sanders să îl caute pe cel care în urmă cu câteva decenii a ajutat să alunge forţele Sovietice din Afghanistan, fiind convins că acesta ar putea să le fie un aliat de nădejde în tentativa lor de-a stabili ordinea în ţară şi a aduce pacea printre cetăţenii afghani.

Urmăreşte online filmul Hyena Road 2015 (Drumul Hienei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu