Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

miercuri, 6 decembrie 2017

Jungle Book (1942), Cartea junglei, film online, subtitrat ro

Jungle Book (1942), Cartea junglei, film online, subtitrat ro

Premiera in Romania
03.04.1942
4 nominalizări Oscar
Regia:  Zoltan Korda
Cu: Sabu,

Într-un sat indian, Buldeo, un povestitor în vârstă, este plătit de o tânără britanică  să-i spună o poveste din tinerețe. El i se adresează cu apelativul "memsahib" ( doamna)  şi vorbește despre animalele din junglă, și despre cele mai frecvente amenințări la adresa vieții umane generate de junglă în general.  Apoi el își amintește de copilăria sa:
Ca orice tânăr visa că satul său într-o zi ar putea deveni un important oraș, și că ar putea apoi cuceri jungla. Cu toate acestea, atunci când el vorbește despre aceste vise, un atac al lui Shere Khan, tigrul, duce la moartea unui om și la pierderea copilului omului. Copilul rătăcit este adoptat de lupi în junglă şi creşte devenind tânărul sălbatic Mowgli. 
Ani mai târziu, Mowgli este capturat de către săteni și luat chiar de către mama sa Messua, deși ea nu-l recunoaște pe copilul ei pierdut.
 El învață să vorbească și încearcă să imite căile oamenilor...

Modul in care este realizat filmul este cu adevarat impresionant.  
Daca mai tinem seama si de anul in care apare pelicula, spectaculosul depaseste puterea de redare prin cuvinte.
Maretia decorurilor, jungla, statuile din orasul pierdut, totul are dimensiuni colosale. 
Din pacate sunt realizate in studiou, iar cartonul razbate in unele momente pana la privitor. Dar totusi... impresia generala e ca se asista la o punere in scena a unui film epic prin proportii si actiune.
Animalele care apar in film sunt cam rebele si contactul actorilor cu ele este minim. Probabil ca masura de precautie. Macar sunt reale, cu exceptia lui Kaa. 
Despre interpretare nu se poate vorbi decat la superlativ. Chiar si contactele cu fiarele iritate de prezenta lui Sabu in apropierea lor sunt cat se poate de indraznete. Si unde mai pui ca pe langa atentia permanenta ce trebuie sa le-o acorde actorul acestor imprevizibile salbaticiuni, el mai trebuie si sa-si joace rolul. Si o face cu brio!

Recomand filmul tuturor celor care vor sa vada o punere in scena grandioasa dupa Cartea Junglei de Kipling, probabil cea mai buna ecranizare de pana la filmul din 2016.




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu