Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

marți, 28 martie 2017

Hyena Road 2015, Drumul Hienei, online, subtitrat ro,HD,

Hyena Road 2015, Drumul Hienei, online, subtitrat ro,HD, 


Regia
Paul Gross
Cu
Paul Gross, Rossif Sutherland
Gen film
Dramă
Război

Forţele coaliţiei conduse de NATO şi America sunt încă implicate într-o bătălie continuă de-a eradica forţele Talibane de la periferia Afghanistanului. Staţionat împreună cu trupele canadiene în Kandahar, Ryan Sanders (Rossif Sutherland) conduce o echipă de lunetişti care au ca scop principal acela de-a proteja echipele de construcţie ce lucrează la o autostradă prin interiorul ţării, autostrada cunoscută ca fiind „Drumul Hienei” din cauza amplasamentului său şi importanţei sale. Refugiindu-se într-un sat în timpul unei ambuscade din partea talibanilor, Ryan şi ai lui sunt ajutaţi de către un bătrân local.

Datorită ajutorului din partea acestui bătrân, forţele de gherilă talibane se retrag. Revenit în baza de la Kandahar, Sanders povesteşte întreaga întâmplare ofiţerului sau de comandă pe nume Jennifer Bowman (Christine Horne), care se întâmplă să fie şi iubita lui. Relaţia lor amoroasă a început cu câteva luni înainte de-a pleca pe front, însă ea a ajuns într-un punct critic şi Bowman ia în considerare o despărţire înainte că superiorii lor să afle despre ei.

Pete Mitchell (Paul Gross) de asemenea îl abordează pe Sanders şi îi cere informaţii despre întâmplare, el fiind convins de faptul că legendarul luptător pentru libertate cunoscut sub supranumele de „Fantoma” s-a întors şi el este cel care i-a ajutat să scape de talibani. Mitchell îl pune pe Sanders să îl caute pe cel care în urmă cu câteva decenii a ajutat să alunge forţele Sovietice din Afghanistan, fiind convins că acesta ar putea să le fie un aliat de nădejde în tentativa lor de-a stabili ordinea în ţară şi a aduce pacea printre cetăţenii afghani.

Urmăreşte online filmul Hyena Road 2015 (Drumul Hienei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.




duminică, 26 martie 2017

The Last Heist (2016), Ultima lovitura, online, subtitrat ro,

The Last Heist (2016), Ultima lovitura, online, subtitrat ro,


Regia
Mike Mendez
Cu
Victoria Pratt, Henry Rollins, Torrance Coombs
Gen film
Acţiune

Un grup de hoți intră într-o bancă, înarmați și convinși că și-au luat toate măsurile de precauție pentru ca jaful să decurgă conform planului. Planul sună în felul următor: golesc seiful și pleacă de la locul faptei în maxim 10 minute. Însă, ceea ce trebuia să fie un jaf de rutină se transformă într-un coșmar când unul din bărbații luați ostateci se dovedește a fi unul din cei mai periculoși criminali în serie din oraș. După ce reușește să îi izoleze în interiorul clădirii, Bernard, cunoscut pentru faptul că le scoate ochii victimelor sale, pornește pe urmele acestora, decis să îi elimine din peisaj, rând pe rând.








Falcon Rising (2014), Razbunarea unui puscas marin, online, subtitrat ro

Falcon Rising (2014), Razbunarea unui puscas marin, online, subtitrat ro


Regia
Ernie Barbarash
Cu
Michael Jai White, Neal McDonough, Laila Ali
Gen film
Acţiune
Aventuri

John "Falcon" Chapman este un fost soldat din marina pe care il macina un secret teribil. John afla ca in Brazilia, sora sa Cindy a fost batuta si lasata sa moara in Brazilia. Calatoreste de urgenta in Brazilia in speranta ca ii va gasi pe atacatori si o va putea razbuna pe sora sa. Cautand agresorii, John descopera o lume a drogurilor, a prostitutiei, a coruptiei, condusa cu o mana de fier de mafia japoneza al carui lider este puternicul Hirimoto. Ancheta lui John este ingreunata de membrii mafiei care incearca sa il elimine inainte de a fi ei eliminati.




joi, 16 martie 2017

The Bridge on the River Kwai (1957), Podul de pe râul Kwai, online, subtitrat ro,

The Bridge on the River Kwai (1957), Podul de pe râul Kwai, online, subtitrat ro,

Regia
David Lean
Cu
William Holden, Alec Guinness
Gen film
Aventuri
Dramă
Război

După ce prizonierii de război britanici au construit un pod de cale ferată foarte important, în Burma ocupată de inamic, comando-urile Aliaților primesc misiunea de a-l distruge, într-una dintre cele mai memorabile experiențe cinematografice ale tuturor timpurilor.

Burma, 1943. Lagărul de prizonieri condus de colonelul Saito primește noi militari britanici, sub comanda colonelului Nicholson. Saito trebuie să folosească noii veniți pentru a ridica un pod peste râul Kwai și a face linia ferată. Comandantul lagărului insistă ca ofițerii britanici să muncească alături de soldați, dar, în ciuda mijloacelor sale de persuasiune, Nicholson refuză acest lucru. În cele din urmă, Saito acceptă condițiile lui Nicholson, care își îndrumă oamenii să ridice podul, nu pentru a coopera, ci pentru a reface moralul trupei.

Astfel, crede el, ridicând un pod mai bun decât ar putea ridica japonezii, oamenii săi își vor dovedi că sunt superiori chiar și prizonieri fiind. Podul va deveni în scurt timp obsesia lui Nicholson, care caută să-l facă perfect, până acolo încât nu mai înțelege în ce scopuri va fi folosit. Între timp, singurul prizonier american, Shears, reușește să evadeze și va ajunge în fruntea unui comando britanic cu misiunea de a distruge podul lui Nicholson, fără a ști că acesta din urmă a pornit pe cărările nebuniei.

Link   https://ok.ru/video/268296129132