Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

sâmbătă, 9 septembrie 2017

Les Miserables 1958, Mizerabilii, film online,de nota 10, subtitrat ro


Les Miserables 1958, Mizerabilii, film online, de nota 10, subtitrat ro

Les Misérables, dramă, coproducție Franța – Germania de Est – Italia, film apărut în anul 1958, regia Jean-Paul Le Chanois.

În rolurile principale: Jean Gabin, Bernard Blier, René Fleur.

Filmul Les miserables (1958) este o adaptare cinematografică după romanul Les miserables, scris de Victor Hugo, roman publicat în anul 1862.

Este vorba, după opinia mea, de cea mai bună ecranizare a cărţii lui Victor Hugo, cu interpretări memorabile: taciturnul Jean Gabin în rolul fostului ocnaş Jean Valjean, comicul Bourvil în cel al venalului Thenardier, mohorâtul Bernard Blier în rolul inflexibilului Javert etc. şi cu secvențe dramatice bine realizate (cum sunt de exemplu luptele de la baricadă sau fuga prin catacombe).

Un ocnas evadat poposeste la usa unui cardinal si cere adapost pentru noapte. Cu toate ca preotul isi da seama ca e un ocnas evadat il gazduieste. Ocnasul, pe care il cheama Jean Valjean, fura noaptea argintaria si fuge. 
Este prins de politie si dus in fata preotului, care marturiseste ca e nevinovat, mai mult ii ofera doua sfesnice. 

Ajuns intr-un orasel, Jean Valjean porneste o mica afacere, care treptat ajunge prospera. Devine un adevarat binefacator al orasului, fiind numit primar, atragand insa atentia inspectoului Javert, care incepe o apriga urmarie ca sa-l desconspire. 

Jean Valjean o cunoaste pe Fantine, o femeie in pragul mortii care il roaga sa-i salveze fetita, aflata in custodia unei familii avare, care ii cerea bani multi pentru intretinerea fetitei. 
Dupa moartea Fantinei, Jean Valjean o cumpara pe micuta Cosette, murdara si infometata, de la familia Thenardier.... 


Partea I
Partea II


Distribuiti prietenilor, daca considerati...

joi, 7 septembrie 2017

Zorro (1975), film online, subtitrat ro,

Zorro (1975), film online, subtitrat ro,

Regia
Duccio Tessari
Cu
Alain Delon, Ottavia Piccolo
Gen film
Aventuri
Western

În vechea Californie spaniolă, guvernării coloniale i se opune Zorro – cavalerul cu mască neagră, idol al asupriților oameni de rând. Eroul este renumit pentru semnul Z pe care îl aplică peste tot, pe fețele asupritorilor sau pe zidurile acestora. Pe fundalul luptelor lui Zorro cu răufăcătorii se desfășoară și competiția la mâna frumoasei din insulă, între viteazul Zorro, necunoscut de aceasta, și curtezanii oponenți: căpitanul Ramon și fadul Don Diego.

"Don Diego, proaspăt ales guvernator, sosește în Noul Aragon pentru a prelua postul, dar găsește orașul sub conducerea malefică a unui ofițer corupt, colonelul Huerta, căruia nu-i place deloc prezența noului guvernator, așa că pune la cale asasinarea acestuia.

Don Diego va afla însă acest lucru în timp util și va încerca să-l oprească.
Are de partea sa un mare avantaj, și anume faptul că el este de fapt legendarul Zorro, iar alianța cu frumoasa contesă Ortensia Pulido îl va ajuta să scape de Huerta și de soldații acestuia. Filmul este un remake, iar prezența în distribuție a lui Alain Delon a făcut din acest film o poveste care a încălzit spiritele multor generații.

Personaj legendar, haiduc latino-american, Zorro cu capă, mască și spadă a înfierbântat imaginația mai multor generații de tineri. Reluându-l acum, Alain Delon merge la sigur, având 3 atuuri: popularitatea personajului, priza la public a filmului de aventuri și propria-i celebritate. Tot timpul filmului ai impresia că cei mari se distrează ca să-i amuze pe cei mici."
Rodica Lipatti - 1976 (Cinema)






Daca v-a placut si v-ati amuzat distribuiti si prietenilor link-ul>>>
http://filmeonlinesuper.blogspot.com/2017/09/zorro-1975-film-online-subtitrat-ro.html