Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

joi, 5 octombrie 2017

The Count of Monte Cristo (1975), Contele de Monte Cristo, film online, subtitrat ro,

The Count of Monte Cristo (1975), Contele de Monte Cristo, film online, subtitrat ro,


Cu: Richard Chamberlain, Tony Curtis
Gen film: Aventuri, Dramă
Durata
98 minute


Una dintre cele mai bune ecranizari dupa celebrul roman al lui Dumas este cea in care au fost distribuiti in rolurile principale tot atat de celebrii actori Richard Chamberlain si Tony Curtis. 

Cand se afla pe patul de moarte, marele scriitor Alexandre Dumas i-a vorbit fiului sau si i-a cerut ca marile sale creatii sa ramana nemuritoare. Baiatul sau, un om exceptional, si-a ascultat tatal si astfel ca tot ceea ce a scris Dumas cu mana sa de aur a intrat definitiv in Posteritate ! 

Cat de mult se aseamana de exemplu, D'Artagnan cu Edmond Dantes in ceea ce priveste caracterul, aspiratiile, ideile, conceptiile si alte calitati cu care cei doi eroi formidabili ne-au cucerit inimile, nu este greu de observat. 

Acei oameni care detin in biblioteca sau in propria lor colectie de filme tot ceea ce a realizat nemuritorul Alexandre Dumas, chiar si cei care sunt pasionati de cartile si filmele inspirate din cartile sale, se pot considera cu adevarat fericiti si bogati pe plan spiritual ! 

Filmul Contele de Monte Cristo ne evoca un exemplu de viata, de incercare la care uneori ne poate supune Bunul Dumnezeu, caruia trebuie doar sa ii intelegem semnele si mesajele sale. Unul dintre mesaje, ramas valabil si nemuritor chiar si in ziua de astazi este ( citez din finalul acestui roman celebru ) : " Asteapta si nadajduieste !..." 






Rebecca (1940), Regia Alfred Hitchcock, film de colectie, online subtitrat ro

Rebecca (1940), Regia Alfred Hitchcock, film de colectie, online subtitrat ro

Regia Alfred Hitchcock
Cu: Joan Fontaine, Laurence Olivier
Gen film: Mister, Romantic, Thriller, Dragoste
Premiul Oscar 1941 pentru cel mai bun film
Durata: 130 minute

Maxim de Winter, un englez bogat, care încă se resimte după moartea soției sale, Rebecca, ia în căsătorie o tânără de condiție modestă. 
 Cei doi se instalează în palatul Manderley, din Cornwall, unde stăpânește cu puteri depline d-na Danvers, menajera devotată fostei doamne de Winter. 
Tânăra soție se simte din ce în ce mai apăsată de strania putere pe care o are Rebecca asupra tuturor, chiar și după dispariția sa...suspans total.