Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

joi, 6 decembrie 2018

Dunkirk (2017), Dunkirk, Dunkerque, film online, subtitrat ro,

Dunkirk (2017), Dunkirk, Dunkerque, film online, subtitrat ro,

Regia Christopher Nolan,
Cu Fionn Whitehead, Mark Rylance, Tom Hardy, Kenneth Branagh, Cillian Murphy,

Gen film Acţiune, Dramă, Istoric, Război,

Durata 107 minute

Premiera in Romania 21.07.2017

3 premii şi 5 nominalizări Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi 7 nominalizări BAFTA, 





Filmul realizat de Christopher Nolan despre retragerea trupelor franceze, britanice şi belgiene de pe plajele din Dunkerque în timpul Operaţiunii Dynamo din 1940 şi-a câştigat locul I în box-office. Dar ce părere au chiar locuitorii oraşului francez de la malul mării despre film?

În interiorul unui container dintr-un parc aflat în Dunkerque se află o expoziţie temporară cu texte şi imagini ce prezintă povestea Operaţiunii Dynamo şi modul în care a fost realizat filmul Dunkirk, informează BBC. 

În mai 1940, 400.000 de soldaţi aşteptau pe plajele din Dunkerque să se îmbarce pentru a pleca în Anglia. Printre aceştia se aflau 200.000 de trupe britanice, 130.000 de trupe franceze şi aproximativ 10.000 belgiene. Aproximativ 60.000 dintre aceştia nu au reuşit să se îmbarce.  Mici bărci cu motor au fost utilizate pentru transportarea soldaţilor în larg către nave. 

Majoritatea clădirilor din Dunkerque au fost distruse în timpul bombardamentelor, aşadar scenele din film au fost realizate în Malo-les-Bains. 
În prima săptămână după lansare, filmul a fost vizionat în Dunkerque  de peste 15.000 de oameni. În aceeaşi perioadă, în Franţa, filmul era vizionat de aproximativ un milion de persoane.

Filmul de război este prin natura sa violent şi emoţionant, doar explorează momente în care orice erou, până şi protagonistul, poate pierde viaţa. Este locul unde se petrec cele mai impresionante fapte de eroism sau trădări imposibil de iertat. Şi este locul unde absurdul conflagraţiilor în care, din confortul unei săli la mii de kilometri distanţă de pericol, sorţile a mii, a zeci de mii de oameni pot fi pecetluite dintr-o singură trăsătură de condei. 
Aceasta este lumea din Dunkirk, cel mai recent film al lui Christopher Nolan, care te catapultează din sala de cinema în mijlocul luptelor din Al Doilea Război Mondial, strivindu-te cu zgomotul, furia şi groaza înfruntărilor.


Partea I  LINK>>>>   https://ok.ru/video/1135127235282







Distribuiti filmul la prieteni...



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu