Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

duminică, 23 decembrie 2018

Home Alone (1990, 1992), Singur acasă 1+2, Comedii de Craciun, online, subtitrate ro,

Home Alone (1990, 1992),  Singur acasă 1+2, Comedii de Craciun, online, subtitrate ro,

Regia Chris Columbus,
Cu Macaulay Culkin,
Gen film Comedie, Familie,

2 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur,

Numerosul familion McCallister al micuțului Kevin de 8 ani - părinți, unchi, frați, surori și veri pornesc cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băiețel.



Cu toate astea, micuțul nu se plictisește deloc, mai ales că doi hoți plănuiesc să jefuiască locuința, crezând-o nelocuită. Curajosul și inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-și apăra casa...

Singur acasă este unul dintre cele mai bune scenarii din câte am citit vreodata, iar Singur acasă 2 intră și el în această categorie. Dacă n-ar fi existat, le-aș fi făcut eu - mărturisea Chris Columbus, care le-a regizat pe amândouă, dovedind și în filmele ulterioare același talent extraordinar pentru comedie, ca în "Mrs. Doubtfire" și "Nine Months".

Serverul in care am gasit filmul va deschide la primul si al doilea click cate un tab cu reclama pe care le puteti inchide imediat si apoi urmariti filmul...






Seria a 2-a, Home Alone 2, Pierdut in New York

Oare cine va fi singur în New York cu ocazia acestui acest Crăciun?

În "Singur acasă 2: Pierdut în New York", Kevin McCallister (Macaulay Culkin) revine, de această dată având întreg orașul New York drept teren de joacă.
Dar nu va fi singur multă vreme. Bandiții de doi bani, Harry și Marv (Joe Pesci și Daniel Stern) despre care s-a dus vestea, au mirosit și ei că e rost de ceva și, lingându-și încă rănile de la ultima întâlnire cu Kevin, pun la cale o escrocherie pe scară mare.

Twentieth Century Fox prezintă urmarea la comedia care s-a bucurat de un mare succes, filmul care se situează pe locul trei din punct de vedere al încasărilor din întreaga istorie a filmului artistic.

Surpriza:!!! Puțini sunt cei care știu că noul președinte al Statelor Unite a apărut și în producții cinematografice.

Mai exact, Trump a jucat în filmul „Singur acasă 2”, într-un rol secundar.

Acesta a interpretat rolul proprietarului hotelului Plaza Hotel, acolo unde personajul jucat de Macaulay Culkin îl oprește din drum, întrebându-l unde se află recepția.




Sau accesati LINK>>> https://ok.ru/video/35211446867


Va doresc un Craciun Fericit!




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu