Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

miercuri, 19 decembrie 2018

Ring of Death (2008), Ringul Morții, film online, subtitrat ro,

Ring of Death (2008),  Ringul Morții, film online, subtitrat ro,


Regia Bradford May
Cu Johnny Messner, Stacy Keach,
Gen film Acţiune, Crimă, Dramă,

Burke Wyatt (Jhonny Messner) este un fost politist cu un trecut dur si cu metode de actiune iesite din comun, dar dupa ce a fost concediat, in ultimii trei ani pentru arestarea controversata a unui criminal, rataceste printr-o perioada grea din viata sa, separat de sotia sa (Charlotte Ross), el joaca rolul unui tata cu jumatate de norma pentru singurul lor fiu, Tommy (Uriah Shelton).


El doreste sa se intoarca in polite si are sansa atunci cand il intalneste pe vechiul lui partener si prieten, acum devenit agent FBI, Steve James (Derek Webster) care il viziteaza ca sa ii vorbeasca despre crimele violente si suspicioase ale unor detinuti din Cainsville State Penitenciary, o inchisoare notorie si brutala, cu suspiciunea ca directorul inchisorii, Carl Golan (Stacey Keach) organizeaza lupte ilegale intre detinuti la subsolul peniteciarului pentru clienti care platesc sa vada luptele prin intermediul internetului. Avand nevoie de cineva sa se infiltreze in interiorul inchisorii, lui Burke i se ofera sansa cu o promisiune pe masura, un cont bancar pentru fiul sau si un loc de munca pentru el in intermediul FBI. El accepta oferta si este de acord sa se infiltreze in inchisoare si sa investigheze crimele detinutilor...


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu