Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

vineri, 11 ianuarie 2019

Snatch. (2000), Unde dai și unde crapă, online subtitrat ro,

Snatch. (2000), Unde dai și unde crapă, online subtitrat ro,


Regia Guy Ritchie,
Cu Brad Pitt, Vinnie Jones, Jason Statham, Dennis Farina, Benicio Del Toro, Alan Ford,
Gen film Comedie, Crimă, Thriller,

Două acțiuni paralele în care sunt implicați mai mulți infractori ajung să se intersecteze și să ducă la o succesiune de momente comice tipic englezești. Un număr mare de personaje periculoase, dar de tot râsul, se luptă pentru a pune mâna pe un diamant foarte valoros care alunecă din mâinile tuturor și este înghițit în cele din urmă de un câine ce devine el-însuși o victimă a vânătorii.


Acțiunea filmului nu este cursivă, potrivit stilului tipic al lui Guy Ritchie, iar secvențele se succed într-un mod necronologic, ceea ce poate fi derutant pentru unii spectatori nefamiliarizați cu acest tip de cinema. Sunt urmărite în paralel mai multe personaje din lumea interlopă, care se întâlnesc prin coincidență în situații foarte bizare, ceea ce conferă filmului un aer de comedie neagră. Nimeni nu poate anticipa ce va ieși din toată această harababură aflată complet sub semnul imprevizibilului, în care întorsăturile de situații se succed cu o repeziciune uimitoare.

În ciuda lipsei de substanță și de profunzime, „Snatch.” produce senzații artistice intense datorită galeriei bogate de personaje colorate, cu gesturi și replici amuzante, și a situațiilor neobișnuite de un comic absurd în care sunt atrase personajele precum copiii într-o cofetărie. Un film savuros recomandat tuturor celor care preferă umorul inteligent.




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu