Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

luni, 27 mai 2013

Enough (2002), Destul ! – film online gratis subtitrat ro

EXISTĂ O LIMITĂ A RĂBDĂRII

"Dragostea este un lucru înfricoşător."

În filmul Enough (2002) Destul ! - un thriller obsedant, de mare clasă, regizat de Michael Apted, care o are în rolul principal pe JENNIFER LOPEZ - o femeie obişnuitã, terorizată de soţul ei posesiv, care este nevoită să intre în luptă contra lui. Într-un război psihologic al nervilor şi al curajului, ea se transformă într-o neaşteptată eroină: o mamă devenită războinic, dorind să meargă până la capăt pentru siguranţa fetiţei sale.

Lopez o interpretează pe Slim, o femeie muncitoare care crede că a întâlnit bărbatul perfect în Mitch (BILLY CAMPBELL), un om de afaceri bogat şi atrăgător. Ei încep o viaţă idilică împreună în suburbii, însă după naşterea fiicei lor Grace, Slim descoperă că Mitch mai are o faţă - un alter ego întunecat şi sufocant care transformă încrederea, dragostea şi liniştea conjugală în teroare şi ameninţare. Temându-se pentru fiica ei, Slim încearcă să scape mariajului, însă Mitch o urmăreşte tot timpul. Ea îşi schimbă numele, înfăţişarea, identitatea şi se ascunde, numai pentru a fi urmărită din nou. Nimeni nu o poate ajuta, nici prietenii ei şi nici poliţia însăşi. Însă lui Slim i-a ajuns atâta frică şi alergătură.

Filmul se vrea si o alinare, incurajand femeile terorizate de barbati.



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu