Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

duminică, 2 iunie 2013

The Godfather (1972) - Nasul, online subtitrat ro

Poster The GodfatherPostere The Godfather

Marlon BrandoMarlon BrandoDon Vito CorleoneAl PacinoAl PacinoDon Michael CorleoneDiane KeatonDiane KeatonKay Adams Corleone
Robert DuvallRobert DuvallTom HagenSofia CoppolaSofia CoppolaMichael Francis RizziJames CaanJames CaanSantino Corleone
Talia ShireTalia ShireConnie Corleone RizziJohn CazaleJohn CazaleFredo CorleoneSterling HaydenSterling HaydenCapitan McCluskey
 Vezi toata distributia

Inspirat de romanul lui Mario Puzo, filmul este povestea grandioasa a lui Don Vito Corleone, un mafiot din Sicilia, ajuns cap al unei importante retele mafiote in America. Filmul prezinta o viziune extrem de realista a acestei lumi mai putin accesibile unde cuvantul dat si promisiunile facute au o valoare capitala, iar onoarea este la mare pret. Din pacate pentru el, in momentul in care viata ii este pusa in pericol, copii sai nu mai pot sa stea departe de pericole, fiind antrenati si ei in acest joc extrem de riscant al luptelor intre clanurile mafiote din America. Respect, crima, bani si, mai presus de toate, putere: acestea sunt cuvintele care definesc cel mai bine acest film si actiunea sa care a facut lumea filmului sa vuiasca. Acest film a fost si rampa de lansare a tanarului actor Al Pacino.


 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu