Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

vineri, 16 august 2013

Justitiarul, Death Wish (1974), Charles Bronson,

Death Wish (1974) - Justitiarul, actiune, drama

Dorinta de a ucide

Death Wish (Dorinta de a ucide) este primul dintr-o serie de cinci filme in care Charles Bronson interpreteaza rolul lui Paul Kersey, un rol extrem de controversat, ale cărui executii au fost aplaudate si aclamate de persoanele sătule de crime.
După ce în anul 1984 un pasager al metroului din New York, Bernhard Goetz, inspirat de filmele din seria Death Wish, a împuscat mortal trei tineri care au încercat să-l jefuiască, Bronson a recomandat publicului să nu imite personajul din film.

Paul Kersey este un arhitect liberal care traieste la New York. Intr-o zi, o banda de talhari drogati intra cu forta in casa, in lipsa lui, omorand-o pe Joanna, sotia sa si violandu-i cu cruzime fiica, care intra in coma.
Politia se dovedeste incapabila de a-i prinde pe vinovati, iar Kersey se inarmeaza si incepe sa strabata strazile ucigand raufacatorii pe care ii intalneste. La inceput, aceasta cruciada a dreptatii il ingretoseaza pe Kersey, dar cu timpul incepe sa-i placa. Kersey devine la randul sau un om vanat cand detectivul Frank Ochoa incearca sa-l gaseasca pe omul care face treaba politiei... putin prea bine.





Un comentariu :