Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

joi, 2 mai 2019

The Bucket List (2007), Ultimele dorințe, film online, subtitrat ro,

The Bucket List  (2007), Ultimele dorințe, film online, subtitrat ro,

Regia, Rob Reiner
Cu Jack Nicholson, Morgan Freeman
Gen film Aventuri, Comedie, Dramă,

Un cuplu actoricesc de exceptie!
In urma cu multi ani, profesorul de filosofie al lui Carter Chambers (Morgan Freeman) daduse drept tema studentilor sai alcatuirea unei liste cu tot ceea ce si-ar dori sa faca si sa vada inainte de a-si da obstescul sfarsit. Insa realitatea vietii de adult i-a schimbat planurile. Casatoria, copiii, miile de griji zilnice si cei 46 de ani de serviciu ca mecanic auto au transformat treptat aceasta lista de dorinte intr-o amintire cu gust amar, reducand-o la un exercitiu mental prin care Carter facea ca timpul sa treaca mai repede in timp ce repara masini. 

Pe de alta parte, miliardarul Edward Cole (Jack Nicholson) n-a vazut in viata lui o lista care sa contina altceva decat cifre. De cand se stie, a fost prea ocupat cu afacerile si construirea propriului sau imperiu financiar pentru a se gandi vreodata, intre doua achizitii si numeroase cafele, ce si-ar dori cu adevarat in viata. 

Insa viata ii trezeste brusc la realitate. Carter si Edward ajung amandoi intr-un salon de spital, cu foarte mult timp la dispozitie pentru a se gandi la ceea ce ii asteapta si la ceea ce au realizat pana atunci. 


Link film>>>https://ok.ru/video/266453846643



Un comentariu :