Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

vineri, 27 mai 2016

Lust for Life (1956), Pofta de viata, film online, subtitrat ro

 Lust for Life (1956), Pofta de viata, film online, subtitrat ro

Un premiu şi 3 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur.

Realizat în 1956 de Vincente Minnelli , după romanul biografic scris de Irving Stone , filmul descrie cu lux de amănunte viața “maturului” şi celebrului pictor universal Vincent van Gogh care a avut un trai tulburător, plin de coşmaruri, uneori, imposibil de redat în cuvinte, iar filmul a redat în imagini ceea ce nu se puteau spune uşor în cuvinte.
Marele Van Gogh (Kirk Douglas ) s-a născut la sfârşitul lunii martie, 1853, în Zundert (Olanda) şi a murit la sfârşitul lui iulie 1890, în Franţa, la două zile după ce s-a împuşcat. Deşi a trăit numai 37 de ani, a lucrat până la demență, iar picturile sale sunt dintre cele mai apreciate din istoria artei.

Prietenia lui cu Paul Gauguin (Anthony Quinn) – AUR pentru Best Actor în a Supporting Role/ OSCAR 1957 şi dramele existenţiale ale acestuia, iubirile neîmpărtăşite, sărăcia care eclipsa mizeria cartierelor londoneze pe care o cunoscuse mai înainte.

Suferinţa enormă şi încercarea să fie cât mai aproape de năpăstuiţi, vânzarea tuturor lucrurilor şi mutarea într-o casă tenebroasă, lângă săracii lui, boala sa mentală, diagnosticată ulterior ca demență şi realizarea pericolului care-l pândeşte...

De bună voie, în 1889,  se interneza în ospiciul din Saint-Rémy, pentru tratament.
Prieteni, duşmani, iubiri şi amăgiri şi-au pus amprenta pe biografia acestui mare pictor care în această ecranizare te impresionează cu adevărat.

IMDB : 7,4








Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu