Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

duminică, 5 iunie 2016

Matrimonio all’italiana, Căsătorie în stil italian (1964), film online, subtitrat ro

Matrimonio all’italiana, Căsătorie în stil italian (1964), film online, subtitrat ro

2 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur.

Un om de afaceri de succes pe nume Domenico Soriano (Marcello Mastroianni) este fascinat de o frumoasă prostituată din Napoli în vârstă de 17 ani, pe care o întâlneşte într-un bordel în timpul celui de-al doilea Război Mondial. După doi ani Domenico o revede întâmplător pe Filumena Marturano (Sophia Loren) şi începe o toridă poveste de dragoste cu ea, idilă ce durează 22 de ani fără a se concretiza într-un mariaj. Atunci când amanta află că Domenico Soriano intenţionează să se căsătorească cu o tânără casieriţă de la magazinul lui, se preface a fi grav bolnavă şi îl determină pe bărbat să o ceară de soţie din compasiune. Aflând cu stupoare că a fost păcălit, afaceristul anulează căsătoria cu Filumena, dar descoperă că amanta lui este mama a trei băieţi adolescenţi pe care i-a crescut în secret cu ajutorul unor dădace şi i se comunică faptul că unul dintre aceşti copii este fiul lui. Folosindu-se de tot felul de şiretlicuri pentru a dezvălui identitatea fiului său, Domenico Soriano înţelege în cele din urmă că Filumena Marturano i-a fost fidelă şi că toţi cei trei băieţi sunt ai lui, moment în care decide să se însoare cu femeia iubită pentru tot restul vieţii.
IMDB : 7,5

SERVER 1

SERVER 2




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu