Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

luni, 18 iulie 2016

How the West Was Won, Cum a fost cucerit vestul (1962), film online, subtitrat ro,

How the West Was Won, Cum a fost cucerit vestul (1962), film online, subtitrat ro,

3 premii şi 5 nominalizări Oscar.

Cei 50 de ani de expansiune americană înspre vest (între 1830 şi 1880) sunt imortalizaţi în peliculă cu ajutorul experienţelor familiilor Prescott şi Rawlings în drumul lor spre Canalul Erie, apoi peste preriile din St. Louis, apoi în timpul goanei după aur din California, suferinţele din timpul războiului civil şi în final în timpul construirii căilor ferate peste întinsele câmpii americane şi instalarea legii şi justiţiei la frontieră. Genurile de oameni care le trec prin faţă sunt numeroase, de la munteni la călători cu trenul, de la indieni (nativii americani) la nelegiuiţii Vestului Sălbatic.
IMDB : 7,1

Un film western exceptional de o larga respiratie cum s-ar spune, care a si primit 3 Premii Oscar si alte 5 nominalizari, toate fiind pe deplin meritate. Atat perioada abordata precum si succesiunea cronologica a evenimentelor ne pot conduce spre concluzia ca filmul How The West Was Won intruneste 3 genuri si anume : western-apache, western-clasic si western-modern, dar acesta din urma este abordat abia spre finalul filmului . O distributie de exceptie, alaturi de producatori de exceptie intaresc convingerea ca acest film merita calificativul maxim. 

Pentru aceasta ocazie aproape toată elita de la Hollywood sa adunat . Pentru a cita doar cei mai cunoscut în ordinea apariției: Carroll Baker, James Stewart, Karl Malden, Lee Van Cleef (într-un rol mic), Walter Brennan, frumoasa Debbie Reynolds , Gregory Peck, Robert Preston, George Peppard (al doilea actor pe care al vedem în a doua jumătate), John Wayne, într-un aspect foarte scurt, Henry Fonda, Richard Widmark, Lee J. Cobb și Eli Wallach. Filmul se desfășoară în cinci părți, fiecare reprezentând un pas în cucerirea  vestului:
-Faza 1, cucerirea de teritorii,
-Faza 2, goana dupa aur,
-Faza 3, Războiul Civil,
-Faza 4 de construcții feroviare,
-Faza 5, confruntarea tradițională dintre șerifi și bandiți.