Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

luni, 11 iulie 2016

Vesyolye rebyata, Toată lumea râde, cânta şi dansează (1934), film online, subtitrat ro

Vesyolye rebyata, Toată lumea râde, cânta şi dansează (1934), film online, subtitrat ro


Regia Grigori Aleksandrov
Gen film: Comedie, Muzical

Distributie Vesyolye rebyata

Lyubov Orlova-
Anyuta
Leonid Utyosov-
Kostya Potekhin
Mariya Strelkova-
Yelena




Toată lumea râde, cânta şi dansează a fost prima comedie muzicală sovietică. Ea s-a jucat la Odesa și Moscova, în anii 1934. 
Genericul acestei comedii include un nume mare din galeria actorilor ruşi, pe Liubov Orlova, vedeta filmelor muzicale semnate de soţul ei, regizorul Grigori Aleksandrov. 

Kostya Potekhin (Leonid Utyosov), un cioban, este confundat cu un star internațional. El se indragosteste de Anyuta (Lyubov Orlova) și joacă ca un adevărat star pentru ea. 

Într-o cascadă de numere muzicale comice el devine liderul Jazz-Band și oferă un spectacol hilar la Odessa Music Hall. Acum, el este solicitat să cânte la Teatrul Balșoi din Moscova.

„Nenumaratele inventii vizuale si sonore ale lui Aleksandrov au fost puse in valoare de excelentii artisti Liubov Orlova (sotia si interpreta preferata a regizorului) si Leonid Utiosov, a caror fantezie si antren aveau sa dea filmului dinamismul, verva si stralucirea, unui musical unic in istoria cinematografului.” – D.I. Suchianu, Constantin Popescu – 1972 (Filme de neuitat)

Autorul muzicii este Isaak Dunaevski. El a compus muzică pentru 28 de filme din care amintim filmele „Volga, Volga", „Copiii căpitanului Grant", sau opereta „Vânt de libertate”.



IMDB : 7,2