Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

luni, 22 august 2016

The Deadly Affair, Afacere Mortală (1966), film online, subtitrat ro

The Deadly Affair,  Afacere Mortală (1966), film online, subtitrat ro 

Cu James Mason, Simone Signoret, Maximilian Schell
3 nominalizări BAFTA.

Charles Dobbs (James Mason), un agent secret britanic investighează sinuciderea aparentă a oficialului Ministerului de Afaceri Externe, Samuel Fennan (Robert Flemyng). Dobbs bănuiește că soția lui Fennan, Elsa (Simone Signoret), un supraviețuitor al unui lagăr de exterminare naziste din Germania, ar putea avea unele indicii, dar alți oficiali doresc să renunțe la caz, în ciuda faptului că Dobbs bănuiește că adevărul este altul. Așa că Dobbs demisionează și împreună cu un inspector ieșit la pensie, Mendel (Harry Andrews), fac front comun în anchetarea cazului, pe cont propriu. Dobbs nu este deloc sigur ca există o serie de anomalii, care pur și simplu nu pot fi explicate și astfel ancheta lor deconspiră un grup de spioni și mai apoi, mult mai multe elemente la care nici nu visaseră vreodată…