Pentru o buna vizionare a fimelor

Atentionare: va rugam sa semnalati prin mesaj filmul care a fost sters de pe server pentru a gasi o alta varianta si reveniti pentru vizionare.


Pentru o mai buna vizionare a filmelor, apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute pentru a se incarca.

Descarca ultima vesiune flash player.
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt, sau stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
E bine sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Va rog sa testati viteza conexiunii de Internet. Click aici!
Pentru a putea viziona optim filmele, trebuie sa aveti minim 2mbps.
Pe acest site puteti viziona filme fara pericolul de a fi infectati cu virusi, reclamele sunt de la Google.

APRECIERI PE FACEBOOK

luni, 22 august 2016

The Muppet Movie, Muppets la Hollywood (1979), film online, subtitrat ro

The Muppet Movie, Muppets la Hollywood (1979), film online, subtitrat ro

2 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur

Când un film de călătorie nu este de fapt un film de călătorie? Atunci când călătorii sunt niște marionete – mai exact Muppets, creații ale lui Jim Henson, al cărui simț al absurdului a revoluționat emisiunile pentru copii. Deși transpunerea „vedetelor” Muppets – Kermit Broscoiul, Fozzy Ursul, Câinele Ralph și Miss Piggy – în lumea reală (în contrast cu scena din „The Muppets Show”) le răpește o parte din farmec, The Muppet Movie păstrează o bună doză de magie. Și, desigur, și destulă stupizenie, pentru că Muppets nu sunt întotdeauna de acord cu legile logicii, ca să nu mai vorbim de legile fizicii. Kermit este un broscoi de țară plecat să se afirme la Hollywood. Pe drum, el își culege un echipaj pestriț, depășește câteva obstacole și scapă din ghearele unui ticălos care vrea să-l facă mascota lanțului său de restaurante Picioruș de broască. Dar povestea este cu totul palidă în comparație cu cântecele și cu aparițiile numeroaselor celibrități (unele dintre ele păpuși Muppets), care culminează într-o întâlnire cu Orson Welles. Muzica este minunată, vocile (între care ale lui Henson și Frank Oz) expresive, iar întreg filmul – un prilej excelent de distracție. (Joshua Klein, scriitor și semnatar al unei rubrici despre DVD, preluat din 1001 de filme de văzut într-o viață)